5:2 Kuren

Dette er slankekuren, som lader dig få smør på brødet, spise en masse ost og nyde et glas vin, hvis du begrænser dine kalorier i kun to dage om ugen. 5:2 Kuren er, elsket af berømtheder, som Beyonce og Liv Tyler, fordi 5:2 kuren tillader dig, at spise normalt i fem dage og derefter 2 dage med kun 500 kalorier. Hvis du håber på at være bikini slank så hurtigt som muligt, er denne enkle slankekur, den du bør tage. 5:2 kuren lover resultater på bare ganske få uger, og uden at være farligt for dit helbred.

52_fast_formula

Hvad gør 5:2 kuren anderledes end andre slankekure

5:2 Kuren er helt enestående fordi, at du kun er på kur to dage om ugen. Dette gør det utroligt fleksibelt, så du kan spise som normalt det meste af tiden. Flertallet af mennesker, der forsøger at slanke sig, vil se at viljestyrke og motivation er meget lettere at opnå, med denne 5:2 Kur.

Opskrifter og madplaner for 5:2 Kuren

På nuværende tidspunkt har vi ikke nogen opskrifter eller madplan til 5:2 kuren. Denne artikel er skrevet på dagen hvor 5:2 kuren kom frem i medierne. Men hold øje med vores side: WWW.SLANKEPILLER.ORG for vi skal nok komme med både opskrifter og madplaner, så snart de er tilgængelige.

Dette indlæg blev udgivet i Slankekur og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>